+36 (30) 307-5547 vagy +36 (20) 503-6604 kontenerhaz.sro@gmail.com

Típusházaink

 

 

 

 

 

 

 

A konténer házak előnyei többek között, hogy környezetbarátak, energiatakarékosak, és többféle kényelmi funkcióval ellátottak, mint például az infraszauna, a napelemek, a klíma és a padlófűtés. Ha valaki különleges, modern és hatékony otthont keres, akkor érdemes megfontolni a konténer házakat, amelyek egyre népszerűbb alternatívái a hagyományos építkezéseknek.

Alapfelszereltség

A konténerház egy olyan innovatív megoldás, amely egyre népszerűbbé válik az építőiparban. Az alapfelszereltségek közé tartozik egy 25 cm vastag szigetelés, amely lehetővé teszi, hogy az épület télen-nyáron lakható legyen. A külső falakat nemesvakolat borítja, ami festhető, így az épület szépen illeszkedik majd a környezetbe.

Az épületben számos extrát is találunk, mint például a panoráma erkélyajtók, amelyek a természet közelségét hozzák be az épületbe. A padlóösszefolyós zuhanyzó vagy kád, a falba épített wc tartály, az infrafűtés, a mosógép kiállás, a mosogatógép kiállás, a konyhabútor tartozék és a csaptelepek mind-mind kényelmesé teszik az épületet.

Az Ariston digitális Eco villanybojler és az infrapanel fűtés biztosítja az energiatakarékos fűtést és melegvizet. Minden ablak erkélyajtók és bukó nyílászárók kivitelben kerülnek beépítésre. A külső és belső ledes lámpák, valamint a külső konnektor és lámpák további kényelmet nyújtanak az épületben. Átlagos energiaigény: 25 wat/m2. A ház fenntartási költsége (fűtés, víz, elektromosáram) átlagosan 12.000.- Ft / hó / 30m2. A Konténer Otthon infra fűtőpaneljai gondozásmentesek, maga a ház pedig alacsony szervizköltséggel jár. A légkondicionáló és villanybojler évenkénti karbntartása szükségszerű!

Az épület 50 pontos minőség ellenőrzésen megy át, és 27 tonna szakítószilárdsággal rendelkezik, ami földrengés- és hurrikánbiztossá teszi. A minden helyiségben található digitális termosztát tovább növeli a kényelmet, és az épület a gyártótól 8 év teljeskörű garanciával rendelkezik.

Az épület újonnan gyártott, folia csomagolásban kerül szállításra bárhová a világon. Szabvány kamion méretű így bármely útvonalon engedély nélkül szállítható, és EMI engedélyes. Az alvázszámos és a gyártói törzskönyvezés garantálja a vásárló számára az épület minőségét és az ingóságnak minősül.

Az épület könnyűszerkezetes házzá minősíthető, és valódi 4 évszakos ház, amely megfelel az EU és a magyar szabványnak. A napelemekkel ellátott épület lehetővé teszi az ingyen fűtést és melegvíz biztosítást. Összességében egy modern, kényelmes és energiatakarékos otthonról van szó.

Kezdetben 27 tonna szakítószilárdsággal rendelkeztek otthonaink, azonban ma már az 5. generációs kiforrott technológia eredményeképpen az épület szakítózilárdságát 43 tonnára sikerült emeltük!

Legkelendőbb típusok

Modena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Calypso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa Texas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otthon tervezés

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

Vezetőség

Székhely

Magyarország
Budapesti u.

2112 Veresegyház

Szlovákia
Konténerház s.r.o.
Hlavná 56/A 943 01
Štúrovo

}

Nyitvatartás

Hétfő: 8.00-17.00
Kedd: 8.00-17.00
Szerda: 8.00-17.00
Csütörtök: 8.00-17.00
Péntek: 8.00-17.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Kérdése van?

9 + 9 =