+36 (30) 307-5547 vagy +36 (20) 503-6604 kontenerhaz.sro@gmail.com

Infrafűtés és villanyszerelés

 

 

 

 

 

 

 

Vállaljuk infrafűtések telepítését, továbbá a villanyszerelési munkálatok terén A-tól Z-ig mindent vállalunk! Gyors, precíz és szakértői kivitelezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, és rugalmasan alkalmazkodunk az igényeihez. Válasszon bennünket, akár azonnali rendelkezésre állás!

Infrafűtés

Az infrafűtés egyre népszerűbb megoldás a lakások és házak fűtésére, és számos előnnyel jár a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben. Az infrafűtésnek nincs égésterméke, így nincs szükség kéményre és karbantartásra sem. Az elektromos áramot hatékonyan alakítja hővé, így energiatakarékos megoldás, amely csökkenti a fűtésszámlát. Az infrafűtés nem csak az energiahatékonyságot javítja, hanem pozitív hatással van a lakók egészségére is. Az infravörös sugarak egészséges hőt biztosítanak, amelyek áthatolnak a bőrön és melegítik a testet. Ez csökkenti a baktériumok és vírusok szaporodását, javítja az immunrendszert, és csökkenti az allergiás reakciókat. Az infrafűtés könnyen telepíthető és szabályozható, így mindenkinek ajánljuk, aki kényelmes, egészséges és energiatakarékos fűtésre vágyik.

Mit kínálunk?

Infrafűtési szolgáltatásunk hatékony megoldást kínál a fűtésre, és számos előnnyel jár a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben. Az infrapanel által generált meleg 10-15 perc alatt akár 20 fokkal is emelheti a hőmérsékletet, miközben a villamos fogyasztás rendkívül alacsony: 1500 watt villamosáram felvétel. Az infrafűtés a jelenlegi gázáraknál jóval olcsóbb és napelemmel kiegészítve teljesen ingyenes. Rendszerünk különösen alkalmas napelem fogadására, és 3 fázisú rendszerben működik. A szálló port elektrosztatikusan a talajra vonja, így a por a levegőben nem terjed, ezáltal rendkívül tiszta és egészséges belső levegőt biztosít. Az infrafűtés gondozásmentes, karbantartást nem igényel, és teljeskörű garanciát biztosítunk rá 8 évig. Összességében a padlófűtéshez képest jobb hatásfokú, és hatékonyabb.

Villanyszerelés

Ha villanyszerelésre van szüksége, akkor nálunk jó kezekben van! Teljeskörű villanyszerelési munkálatokat végzünk, tervezéstől a kivitelezésig, mindig naprakészen és a legmodernebb megoldásokkal. Nagy tapasztalattal rendelkezünk, így garantáltan elégedett lesz velünk! Villanyszerelés A-tól Z-ig, az ország egész területén, bármilyen munka volumenről legyen is szó. Vállaljuk régi villanyvezetékek cseréjét, villanyóra csere, otthoni hálózat kiépítését, és minden más villanyszerelési munkát is. Gyors, pontos, alapos és tiszta munkát végzünk, igyekszünk a falakat érintetlenül hagyni, és úgy csinálni munkánkat, mintha a saját otthonunkat szerelnénk. Ügyfeleink nagy megelégedésére szolgálunk, és minden esetben a legjobb szolgáltatást nyújtjuk!

Kérjen ajánlatot!

Amennyiben érdekli Önt a lehetőség, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen elkészítjük az Ön igényeire szabott ajánlatot.

1 + 3 =

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

Vezetőség

Székhely

Magyarország
Budapesti u.

2112 Veresegyház

Szlovákia
Konténerház s.r.o.
Hlavná 56/A 943 01
Štúrovo

}

Nyitvatartás

Hétfő: 8.00-17.00
Kedd: 8.00-17.00
Szerda: 8.00-17.00
Csütörtök: 8.00-17.00
Péntek: 8.00-17.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Kérdése van?

6 + 5 =